Video

S4MM X BUTA – Cash In/Out (Official Video)

S4MM X BUTA – Cash In/Out (Official Video)

Dy reperat e ri që po pëlqehen shumë si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri sollën bashkëpunimin e tyre të parë edhe me video. Në kohën kur shumica e reperëve të rinjë kanë inat ndaj njëri-tjetrit, S4MM dhe Buta vendosen të vijnë me bashkëpunim. Që të dy reperët tashmë kanë zënë vend në skenën e hip hopit shqip dhe kanë sjellur disa projekte për një kohë të shkurtër.

Related posts

Shto një koment