Video

Per Inati t’Njoni Tjetrit (THE MOVIE) TEASER 1

Per Inati t’Njoni Tjetrit (THE MOVIE) TEASER 1

PINT me kengen e re!!

Shikoni Video KTU:


Film dokumentar mbi themelimin e P.I.N.T. , suksesi , sfidat, koncertet, intervista nga protagonistet, inqizime ne studio gjate punimit te albumit si dhe shume momente te pa para gjate rrugetimit.

Produced by PINT
Copyright 2011 -2017

Shkruni komenta posht!

Related posts

Shto një koment