Video

P I N T Familly “The Freestyle Show’ (Radio Prishtina)

P I N T Familly “The Freestyle Show’ (Radio Prishtina)

PINT me kengen e re!!

Shikoni Video KTU:


Per here te pare nje format i tille me reperat e ri te PINT, ne bashkpunim me Radio Prishtinen:

Blleki, Fatos Bomba, Semmiautomvtic,
Lluni, NS, Kresnique, Moss Della

Contacts:

PINT: @pintofficial
Blleki: @bllekibllek
Lluni: @lluni96
Kreshnique: @kreshnique
Moss Della: @moss.della
NS: @ns3kullat_
Fatos Bomba: @fatosbomba
Semiautomatic: @semiautomvtic

Flm Radio Prishtinen dhe Genc Hamza per materialin e realizuar.
PINT 2018

Shkruni komenta posht!

Related posts

Shto një koment