Video

NAPSTAR ft. NIKO & RETNO ∞ TRAPLINE II

NAPSTAR ft. NIKO & RETNO ∞ TRAPLINE II

NAPSTAR me kengen e re!!

Shikoni Video KTU:

NAPSTAR x NIKO x RETNO │TRAPLINE 2
#ABITARE

Recorded: 3003ebg/13 Records
Mix/MASTER: DoraVet

NAPSTAR (Music Promoter and Executive Producer) prezanton track-in e tretë nga mixtape ABITARE ne bashkepunim me NIKO dhe RETNO te titulluar TRAPLINE 2.

//

NAPSTAR (Music Promoter and Executive Producer) presents his 3rd official track from ABITARE mixtape featuring NIKO and RETNO called TRAPLINE II

ENJOY IT.

NAPSTAR :
NAPSTAR :
NAPSTAR :

NIKO :

RETNO :

Shkruni komenta posht!

Related posts

Shto një koment