EMI solli këngën HOODKING

admin
EMI – ? HOODKING ? (OFFICIAL 4k VIDEO) U publikua kënga më e re nga reperi EMI. Kënga titullohet HOODKING dhe u publikua edhe me...

EMI – HUSTLE (OFFICIAL 4k VIDEO)

admin
EMI – HUSTLE (OFFICIAL 4k VIDEO) Produced by: ICEBOX® Directed by: Cold Emi D.O.P: Enis Nishori , Drin Bajraktari Music By: EMI Lyrics: EMI Mix...

15. BimBimma – Still Hustling ft. Mc. Kresha

admin
15. BimBimma – Still Hustling ft. Mc. Kresha Folé Publishing – _______________________________ 15. BimBimma – Still Hustling ft. Mc. Kresha _______________________________ Did you subscribe to...

EMI – ?? SHQIP HOP ?? (OFFICIAL 4k VIDEO)

admin
EMI – ?? SHQIP HOP ?? (OFFICIAL 4k VIDEO) EMI me kengen e re!! – Shqip Hop! Shikoni Video KTU: Produced by: ICEBOX® Music By:...

P I N T Familly “The Freestyle Show’ (Radio Prishtina)

admin
P I N T Familly “The Freestyle Show’ (Radio Prishtina) PINT me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Per here te pare nje format i...

BimBimma – Jeta e shkurte ft. Cyanide

admin
BimBimma – Jeta e shkurte ft. Cyanide BimBimma me kengen e re!! Shikoni Video KTU: BimBimma – Jeta e shkurtë ft. Cyanide Beat: Akord’0 rec/mix:...