Shaolin Gang publikuan Me & My Bitch

admin
Shaolin Gang – Me & My Bitch Shaolin Gang publikuan këngën e re. Kënga titullohet Me & My Bitch dhe është publikuar edhe me videoklip....

CHILLMEARUSHEN – DJEMT E LAGJES (OFFICIAL SONG 2019)

admin
CHILLMEARUSHEN – DJEMT E LAGJES (OFFICIAL SONG 2019) CHILLMEARUSHEN DJEMT E LAGJES Rec: On Records Mix/Master: M.O.B ______________________________ Contact : +383 49 149 880 Insta:...

Shaolin Gang – Ushqim Kinez

admin
Shaolin Gang – Ushqim Kinez – Stream & Download: Shaolin Gang – Ushqim Kinez Lyrics: Shaolin Gang Music: Benihana Boy Mix/Master: Florent Boshnjaku Ref: Sillna...

Shaolin Gang – Jus Like Dat (Official Video)

admin
Shaolin Gang – Jus Like Dat (Official Video) Shaolin Gang me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – ALBUM IN ALL DIGITAL STORES – Shaolin...

Shaolin Gang – Lean Lean (Official Video)

admin
Shaolin Gang – Lean Lean (Official Video) Shaolin Gang me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – ALBUM IN ALL DIGITAL STORES – Shaolin Gang...

Shaolin Gang – Tripi Kimi (Official Video)

admin
Shaolin Gang – Tripi Kimi (Official Video) Shaolin Gang me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – ALBUM IN ALL DIGITAL STORES – Shaolin Gang...