Gjiko publikoi këngën “Çunat e Rrugës”

admin
Gjiko publikoi këngën e re U publikua kënga më e re nga Gjiko. Kënga mban titutllin “Çunat e Rrugës” dhe u realizua edhe me videoklip.

Stresi publikoi videoklipin e këngës “Zemren Maje”

admin
Stresi publikoi Zemren Maje U publikua kënga më e re nga Stresi. Stresi kësaj here erdhi me këngë për dashuri. Kënga mbanë titullin “Zemrën Maje”

LOREDANA X JUJU – KEIN WORT

admin
LOREDANA X JUJU – KEIN WORT ►KEIN WORT jetzt streamen: umg.lnk.to/KeinWort ►KING LORI TOUR jetzt Tickets sichern: ►Hol dir jetzt auch Tickets für Juju Tour:

SOLO – HAJVANA (prod. ARLENN)

admin
SOLO – HAJVANA (prod. ARLENN) 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 – ____________________________ 𝗦𝗢𝗟𝗢 – 𝗛𝗔𝗝𝗩𝗔𝗡𝗔 (𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢) ____________________________ ✔️ Did you subscribe to 𝗦𝗢𝗟𝗢’s Official channel? 👇🏼 ►