Shaolin Gang publikuan Me & My Bitch

admin
Shaolin Gang – Me & My Bitch Shaolin Gang publikuan këngën e re. Kënga titullohet Me & My Bitch dhe është publikuar edhe me videoklip....

Lyrical Son ft MC Kresha – Me ta pyl (Official Video)

admin
Lyrical Son ft MC Kresha – Me ta pyl (Official Video) PINT me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Bleje ne iTunes: Bleje ne Amazon:...

Mc Kresha – Poem

admin
Mc Kresha – Poem blackfishofficial me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Produced by : Genc Prelvukaj Viti i realizimit : 2010 Black Fish Entertainment...