LUMI B dhe Bardulla sjellin “Lamborghini Hustle”

admin
LUMI B x bardulla – Lamborghini Hustle Është publikuar kënga më e re nga Lumi B në bashkëpunim me Bardulla. Bardulla rikthehet pas një pauzë...