Capital T – 600PS

admin
Capital T – 600PS – Capital T – 600PS Produced By : Jumpa Mastered By : Lex Barkey Lyrics By : Capital T Visuals By

Shaolin Gang publikuan Me & My Bitch

admin
Shaolin Gang – Me & My Bitch Shaolin Gang publikuan këngën e re. Kënga titullohet Me & My Bitch dhe është publikuar edhe me videoklip.

Kastro – BORA BORA

admin
Kastro – BORA BORA Kastro – BORA BORA STREAM BORA BORA ON ONLINE STORES: Studio – Rosemusic Prod By – Floriant Salihu Executive Producer –