Shaolin Gang publikuan Me & My Bitch

admin
Shaolin Gang – Me & My Bitch Shaolin Gang publikuan këngën e re. Kënga titullohet Me & My Bitch dhe është publikuar edhe me videoklip....

Shaolin Gang – Ushqim Kinez

admin
Shaolin Gang – Ushqim Kinez – Stream & Download: Shaolin Gang – Ushqim Kinez Lyrics: Shaolin Gang Music: Benihana Boy Mix/Master: Florent Boshnjaku Ref: Sillna...

Shaolin Gang – Shmoney

admin
Shaolin Gang – Shmoney – Lyrics: Shaolin Gang Mix/Master: Florent Boshnjaku Music: Ocean Beats Connect with Shaolin Gang: SHMONEY Ref: Shmoney Gang ay Na vec...

Shaolin Gang – Jus Like Dat (Official Video)

admin
Shaolin Gang – Jus Like Dat (Official Video) Shaolin Gang me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – ALBUM IN ALL DIGITAL STORES – Shaolin...

Shaolin Gang – Lean Lean (Official Video)

admin
Shaolin Gang – Lean Lean (Official Video) Shaolin Gang me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – ALBUM IN ALL DIGITAL STORES – Shaolin Gang...

K Koke – Down On Me #DOM ft Rina (OFFICIAL VIDEO)

admin
K Koke – Down On Me #DOM ft Rina (OFFICIAL VIDEO) kkoketv me kengen e re!! Shikoni Video KTU: K Koke [@KokeUSG] ft Rina [Balajrina]...