EMI solli këngën HOODKING

admin
EMI – ? HOODKING ? (OFFICIAL 4k VIDEO) U publikua kënga më e re nga reperi EMI. Kënga titullohet HOODKING dhe u publikua edhe me...

EMI – HUSTLE (OFFICIAL 4k VIDEO)

admin
EMI – HUSTLE (OFFICIAL 4k VIDEO) Produced by: ICEBOX® Directed by: Cold Emi D.O.P: Enis Nishori , Drin Bajraktari Music By: EMI Lyrics: EMI Mix...

EMI – ?? SHQIP HOP ?? (OFFICIAL 4k VIDEO)

admin
EMI – ?? SHQIP HOP ?? (OFFICIAL 4k VIDEO) EMI me kengen e re!! – Shqip Hop! Shikoni Video KTU: Produced by: ICEBOX® Music By:...