Capital T – 600PS

admin
Capital T – 600PS – Capital T – 600PS Produced By : Jumpa Mastered By : Lex Barkey Lyrics By : Capital T Visuals By...

Kley – AMG (Official Video 4K)

admin
Kley – AMG (Official Video 4K) Kley – AMG (Official Video 4K) ______________________ Produced by: ENO Mix / Master by: ENO Music / Melody by:...

Capital T dhe Joker Bra publikuan projektin YALLA

admin
Capital T X Joker Bra – YALLA U publikua kënga e realizuar nga Capital T dhe Capital Bra, të cilën e paralajmëruam në shkurt të...

Kastro – BORA BORA

admin
Kastro – BORA BORA Kastro – BORA BORA STREAM BORA BORA ON ONLINE STORES: Studio – Rosemusic Prod By – Floriant Salihu Executive Producer –...

Capital T – Akull

admin
Capital T – Akull   Starring: Capital T, Flaka Latifi Lyrics: Capital T Music: BO Beatz & Cano Milano Recording, Mix and Arranged: Rzon Music...

SHQIPET ME PLIS – SHQIPET ( OFFICIAL VIDEO )

admin
SHQIPET ME PLIS – SHQIPET ( OFFICIAL VIDEO ) SHQIPET ME PLIS – SHQIPET ( OFFICIAL VIDEO ) Besart x Blondin x King Lumi –...