Gjiko publikoi këngën “Çunat e Rrugës”

admin
Gjiko publikoi këngën e re U publikua kënga më e re nga Gjiko. Kënga mban titutllin “Çunat e Rrugës” dhe u realizua edhe me videoklip....

GJIKO – ?COCO JUMBO ?

admin
GJIKO – ?COCO JUMBO ? REDBOX Entertainment me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Produced by: BIGBANG (REDBOX Entertainment) El Director: Valon Aziri Color Graded...

Butrint Imeri ft. Gjiko – Bakllava

admin
Butrint Imeri ft. Gjiko – Bakllava AVD Digital me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Download / Stream “Bakllava”: Produced by BIG BANG (REDBOX Entertainment)...

Gjiko – Yow Yow

admin
Gjiko – Yow Yow REDBOX Entertainment me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Download or stream “Energjiko” mixtape: Gjiko : REDBOX : AVD Digital –...

Gjiko – Dopt jone krejt

admin
Gjiko – Dopt jone krejt REDBOX Entertainment me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Download or stream “Energjiko” mixtape: Gjiko : REDBOX : AVD Digital...

Gjiko – Peru Gang

admin
Gjiko – Peru Gang REDBOX Entertainment me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Download or stream “Energjiko” mixtape: Gjiko : REDBOX : AVD Digital –...

Gjiko – Bella Coca ft. Skerdi

admin
Gjiko – Bella Coca ft. Skerdi REDBOX Entertainment me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Download or stream “Energjiko” mixtape: Gjiko : REDBOX : AVD...

Gjiko – Pare edhe Show ft. DJ Flow

admin
Gjiko – Pare edhe Show ft. DJ Flow REDBOX Entertainment me kengen e re!! Shikoni Video KTU: Download or stream “Energjiko” mixtape: Gjiko : REDBOX...