Capital T – 600PS

admin
Capital T – 600PS – Capital T – 600PS Produced By : Jumpa Mastered By : Lex Barkey Lyrics By : Capital T Visuals By...

Capital T dhe Joker Bra publikuan projektin YALLA

admin
Capital T X Joker Bra – YALLA U publikua kënga e realizuar nga Capital T dhe Capital Bra, të cilën e paralajmëruam në shkurt të...

Capital T – Akull

admin
Capital T – Akull   Starring: Capital T, Flaka Latifi Lyrics: Capital T Music: BO Beatz & Cano Milano Recording, Mix and Arranged: Rzon Music...

Capital T X Moe Phoenix & Jumpa – Mercy (Official Video)

admin
Capital T X Moe Phoenix & Jumpa – Mercy (Official Video) Capital T me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – Song: Capital T :...

Capital T – O Ma (Official Video)

admin
Capital T – O Ma (Official Video) Capital T me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – DIGITAL STORES – Capital T – O Ma...

Capital T – BOMBA (Official Video)

admin
Capital T – BOMBA (Official Video) Capital T me kengen e re!! Shikoni Video KTU: – Stream & Download: Capital T – BOMBA A film...

Capital T – DRAMA feat. Lil Lano, Trippie Boi, King Khalil, M.O.030

admin
Capital T – DRAMA feat. Lil Lano, Trippie Boi, King Khalil, M.O.030 Capital T me kengen e re Shikoni Videoklipin KTU: – DIGITAL STORES –...

2po2 ft. Capital T – Borebardha (Official Video)

admin
2po2 ft. Capital T – Borebardha (Official Video) 2po2 me kengen e re Shikoni Videoklipin KTU: DIGITAL STORES – 2po2 ft. Capital T – Borebardha...