Shaolin Gang publikuan Me & My Bitch

admin
Shaolin Gang – Me & My Bitch Shaolin Gang publikuan këngën e re. Kënga titullohet Me & My Bitch dhe është publikuar edhe me videoklip....

CHILLMEARUSHEN – DJEMT E LAGJES (OFFICIAL SONG 2019)

admin
CHILLMEARUSHEN – DJEMT E LAGJES (OFFICIAL SONG 2019) CHILLMEARUSHEN DJEMT E LAGJES Rec: On Records Mix/Master: M.O.B ______________________________ Contact : +383 49 149 880 Insta:...

Albanian Outlawz Ft. The Outlawz – O4L (Official Video) Prod. by Niza

admin
Albanian Outlawz Ft. The Outlawz – O4L (Official Video) Prod. by Niza Albanian Outlawz me kengen e re!! Shikoni Video KTU: • ABONOHU ?? •...

Albanian Outlawz – Dashni që dhem (Official Video) Prod. by Niza

admin
Albanian Outlawz – Dashni që dhem (Official Video) Prod. by Niza Albanian Outlawz me kengen e re!! Shikoni Video KTU: • ABONOHU ?? • Download/Stream...