Ndërkombëtare

Mero po thyen rekorde në Gjermani

Me vetëm tri këngë Mero, arriti të jetë tri herë #1 në listat gjermane.

Përpos Baller Los dhe Hobby Lobby tash edhe kënga e tij e tretë Ferrari e cila është bashkëpunim me Enon zuri vendin e parë në top listat gjermane.

Mero solli një frymë të re në repin gjerman, të përzier me elemente të vendit të origjinës se tij Turqinë dhe me një flow me të shpejtë se sa që është në trend kohëve të fundit. Pikërisht këto detaje mund të jenë pikat me të forta në ndërtimin e karrierës së reperit. Reperi në këngën Ferrari shanë në gjuhën shqipe, kurse kohë më parë solli një foto me Azetin.

Related posts

Shto një koment