Ndërkombëtare

GASHI publikon me video Mr. Ferrari

Gashi nuk po ndalet. Pas publikimit të albumit, Gashi publikoi edhe një këngë tjetër.

Një javë më parë GASHI publikoi këngën Yesterday me video në YouTube, ndërsa tash publikoi edhe një këngë të re.

Kënga titullohet Mr. Ferrari dhe u publikua me video në YouTube.

 

Related posts

Shto një koment