Ndërkombëtare

Azet lansoi Mango (FREE EP)

Azet publikoi EP të titulluar Mango. E veçanta e këtij mini albumi është se të gjitha këngët janë falas për publikun. Mango u publikua në të gjitha platformat online.

Në një publikim në instagram Azet ndër të tjera foli për fillimet e tija në muzikë 15 vjet më parë, si kishte filluar gjithçka rreth KMN.

Azet tregoji se do të vie edhe me dy projekte tjera në dhjetor, dhe pas kësaj do të t’i kushtohet familjes dhe do të jetojë një jetë më të qetë për një kohë, larg rrjeteve sociale.

Ajo çka premtoi Azet është se do të kthehet prapë në muzikë, pas kësaj pauze, pra nuk është shkëputje definitive.

Mango EP mund t’a gjeni këtu.

Related posts

Shto një koment