Lajme Ndërkombëtare

Azet dhe Dhurata Dora përformojnë së bashku këngën S’kam kohë”

Azet dhe Dhurata Dora djegin atmosferën në Shtutgart.

E nuk ka si të ishte ndryshe kur bashkohen dy artistë të një kalibri të tillë. Dyshja për momentin janë ndër artistët më të suksesshëm shqiptar. Edhe pse më herët nuk kanë pasur asnjë paraqitje së bashku, Azet dhe Dhurata Dora u sinkronizuan për mrekulli në skenë dhe përformuan këngën “S’kam kohe” nga Azet me shumë energji për publikun e pranishëm në eventin Redbull Soundclash 2019 që u mbajt në Shtutgart. Në këtë event përformuan edhe shumë artist tjerët të njohur duke përfshirë edhe Loredanën. /rapshqip.com/

Related posts

Shto një koment