Lajme N'dellë

Stresi shan Noizyn dhe Rinën

I ftuar në një emision teviliziv, reperi shqiptar Stresi u përgjigj në disa pyetje pikante për kolegët e tij. Në pyetjen se cili nga reperët është shumë zhurmë për asgjë, Stresi zgjodhi Noizyn, dhe atë duke e shënjestruar dhe gjuajtur në sfidën paintball foton e tij, disa herë radhazi.

Por përveq Noizyt, duket se Stresi edhe më shumë ka inat Rinën. Përpos që u përgjigjë se ajo ishte personi që kurrë nuk do të bënte këngë me të, ai poashtu zgjodhi Rinën edhe në pyetjen se kurrë nuk do të pinte kafe me të.

Related posts

Shto një koment