N'dellë

Nis sherri në mes të Labinot Tahirit, Bleros dhe Getinjos

Labinot Tahiri, Blero dhe Getinjo në vitin 2013 publikuan këngën Let kallet bota.  


Kjo këngë u bë mollë sheri pas plot 7 viteve, në mes të Labinot Tahirit dhe Bleros.

Sipas Labit kënga nuk u realizua me videoklip, sepse Blero atëkohë nuk donte që Getinjo të jetë pjesë e videoklipit.

Si reagim kundër kësaj kërkese të Bleros, Labi nuk kishte pranuar që të realizohet videoklipi pa Getinjon dhe për këtë shkak nuk u realizua videoklipi.

Me këtë deklaratë të Labit u pajtua Getinjo, por jo edhe Blero.

Blero reagoi ndaj kësaj deklarate, duke thënë që Labi paska harruar si ka qenë e vërteta, dhe e ftoi Labin të diskutoj para kamerave për këtë ngjarje, kurse Getinjos iu drejtua duke thënë që nuk ka informacionet e mjaftueshme, dhe për atë çka din ashtu flet.

Related posts

Shto një koment