Lajme N'dellë

ILLMILL diss për On Records

ILLMILL me këngën Off Records thumbon direkt llejbëllin On Records. Reperi me prejardhje nga Tetova, njëherësh edhe shok me tetovarin tjetër SAMM, drejtoi fyerje të rënda anëtarëve të On Records, me theks të veçantë Fuegos dhe Feros si dhe menaxherit të llejbëllit Met Elshanit. Ky diss vie si kundërpërgjigje ndaj këngës së Fuegos , që ishte diss direkt ndaj SAMM-it.

Related posts

Shto një koment