N'dellë

A po nxehët situata në mes të BimBimmës dhe PINT?

Mjaftoi një llajk i bërë nga BimBimma këtij komenti, që të ngjallën dyshime se diçka në mes të PINT-ave nuk po funksionon si duhet. E për t’i vërtetuar edhe më shumë këto dyshime do të përmendim faktin që BimBimma nuk është pjesë e albumit të ri United States of Albania të grupit PINT, ku në përplot 23 këngë, pothuajse të gjithë anëtarët e grupit përshihën në albumin përveq BimBimmës. Këtu me siguri se po zihet diçka, mirëpo i mbetet kohës që të kuptojmë diçka më shumë.

Related posts

Shto një koment