Lifestyle

Gjiko bën një tatuazh shumë të veçantë

Tatuazhi i ri i Gjikos dedikim për familjen e tij.

Reperi Gjiko po kalon pushimet me gruan Elitën dhe djalin Zërin, në Venedik të Italisë.

Pikërisht në këtë qytet, Gjiko vendosi të bëjë një tatuazh shumë të veçantë.

Tri figura të animuara që nënkuptojnë Gjikon, Elitën dhe Zërin u bënë tatuazh në këmbën e reperit.

Projekti i fundit i Gjikos ishte kënga “ÇUNAT E RRUGËS”, projekt ky që u prit mjaft mirë nga publiku. /rapshqip.com/

Related posts

Shto një koment