Lajme

Tayna vie me një freestyle

Edhe një projekt nga Tayna. Pas këngës Sicko që kishte temë dashurie, Tayna vie me një freestyle që tregon një anë tjetër të reperes, atë më të ashpër. Titulli i këngës titullohet Freestyle, dhe për tekstin si gjithmonë u përkujdes Tayna. Vlen të theksohet se në këngën e re nga Tayna ka kogja shumë kungja drejtuar kolegëve të saj.

 

 

Related posts

Shto një koment