Lajme Video

Tayna sjellë Ring Ring

Dyshime, mosbesim dhe në fund triumf. Këto janë pikat kryesore mbi të cilat Tayna vendosi të flasë kësaj herë në këngën e saj më të re Ring Ring. Edhe në këtë këngë Tayna e cekë se çka ka arritur sot është krejt komplet meritë e sajë. Ring Ring sepse atyre që nuk besuan në të, nuk ua hapë telefonin. Për më shumë shikoni videon më poshtë.

Related posts

Shto një koment