Lajme

Tayna në palestër (gym squats)

Këngëtarja e hitit Colombiana përpos punës së palodhshme në karrierë, nuk e ka lënë anash as palestrën. Si rezultat i kësaj pune, janë format e saj të mahnitshme dhe pamedyshje mund të themi se Tayna është një nga artistet më trupin më të mirë në skenën tonë muzikore.

Related posts

Shto një koment