Lajme

Tayna do ta shesë ditarin personal të saj në të ardhmen?

E kemi parë të postoj duke lexuar libra motivues, kohë pas kohe.

Por, përpos kësaj Tayna edhe shkruan shpesh. Madje ajo ka një “fletore të mirënjohjes” ku shkruan gjithçka çfarë ka në jetën e saj që të jetë mirënjohëse dhe falenderuese, dhe që sipas saj e ka ndihmuar shumë në mënyrë pozitive.

Ndër të tjera Tayna ka shkruar:

Dhe ky është ditari im që më ndihmon të gjejë veten time. Ky është shoku im më i mirë. Ndoshta do ta publikojë pas 20 viteve ose më shumë dhe do ta shesë.

Tayna ka folur për ligjin e terheqjes dhe lidhur me atë se si i ka ndihmuar që të tërheq energji pozitive.

Related posts

Shto një koment