Lajme

Taste2 dhe Elinel së shpejti me bashkëpunim

Elinel dhe Taste2 së shpejti do të sjellin një bashkëpunim. Kjo u bë e ditur përmes një postimi në instagram.

Taste2 shquhet për origjinalitetin e tij dhe është ndër reperët e paktë që nuk ka ndryshuar stilin në rep, tipar ky që vlen për pak reper të skenës tonë.

Ndërsa, Elineli edhe pse ka eksperimentuar më shumë, kohëve të fundit është kthyer duke prekur tema më sociale dhe të përditshme.

Kënga e fundit e Elinel ishte kënga President.

 

Related posts

Shto një koment