Lajme

Rikthehet Rina Balaj

Pati shumë përpjekje që të kthehet ish llogaria e Rinës në instagram, që e mori grupi On Records duke e konsideruar si pronë të veten. Ishte vetë motra e Rinës që postoi shumë herë linkun ku mund të bëhej një peticion që të kthehet llogaria e Rinës në Instagram.

Por, si duket kjo iniciativë nuk piu ujë dhe Rina u detyrua që të kthehet me një llogari tjetër në instagram.

 

 

Ajo tash ka hapur llogarinë e re me emrin isyourgirlrina.

 

Related posts

Shto një koment