Lajme

Nxehet situata, shumë “Seriozisht” Mossi ia kthen dissin Butës

Mossi publikoi këngën e re “Sigurisht”.

Mossi publikoi këngën e paralajmëruar dhe siç pritej nga shumë fansa të flaktë kjo këngë është diss. Pas dissit që ia kushtoi Buta, nuk do të kishte kuptim që Mossi të mos ia kthente me të njejtën monedhë.
“Seriozisht” titullohet kënga e re e Mossit, që erdhi e realizuar edhe me videoklip. Si edhe titulli i këngës ashtu edhe teksti është serioz. Mossi në këtë këngë ka gjujt kungja dhe diss tepër të rëndë Butës.

Nëse doni me ditë qysh ka fillu beefi në mes të Mossit dhe Butës lexoje këtë artikull: Buta shan rëndë Mossin në dissin e ri

Ky beef në mes të dy reperëve ka shkaktu që situata të nxehët në repin shqip, dhe t’i japë edhe një herë frymë repit të tanishëm. Për të vlerësuar këngën e re të Mossit dhe për t’i dëgjuar të gjithë kungjat më mirë dëgjojeni vetë këngën në linkun e mëposhtë. /rapshqip.com

Related posts

Shto një koment