Lajme

Fero vjen me Baba për Ikona

BABA PËR IKONA është titulli i këngës se re të Feros, që do të publikohet nesër. Kënga fillimisht ishte menduar të quhet NATO, mirëpo sipas Feros vetë fansat e tij kanë vendosur për titullin e kësaj këngës, sepse gjithmonë sipas tij ai është baba për ikona. Fero qysh nga 22 janari është duke publikuar në llogarinë e tij në instagram foto dhe video në lidhje me këngën. Çka bie në sy më shumë kësaj here është edhe pjesmarrja e valltares (që ka edhe disa këngë të publikuara) Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi në videoklip. Kallashi njihet për vallëzimet e saj eksplicite dhe ky lloj vallëzimi dhe paraqitje ka qenë i pranishëm edhe më herët në videoklipet e Feros.

Related posts

Shto një koment