Lajme N'dellë Ndërkombëtare

Ndahen Mozzik dhe Loredana?

U fol për ndarjen e njërit prej qifteve me të përfolura kohëve të fundit dhe jo më kot. Fakti që Mozzik fshiu të gjitha fotot në instagram me Loredanën le hapësirë për shumë pyetje.

Për t’i dhënë vulën fjalëve për ndarjen e tyre vlen të theksohet se Mozzik dhe Loredana nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në instagram.

Dyshja së bashku erdhen herën e fundit me këngën Eiskalt.

Kohëve të fundit Mozzik dhe Loredana kanë postuar foto vetëm dhe larg nga njëri-tjetri.

Deri më tani asnjëri nga dyshja nuk kanë dalë me ndonjë deklaratë publike.

Related posts

Shto një koment