Lajme

Mozzik me album në vitin 2020

Mozzik premtoi album me 17 këngë për pëlqyesit e tij. 12 nga këto këngë tashmë i ka të gatshme, kurse tha se do të punojë edhe për 5 të tjera. Ende nuk është vendosur data e publikimit të albumit, por premtoi se do të jetë në vitin 2020.

Ndër të tjera Mozzik paralajmëroi se do të punojë më shumë me artistë të rinj dhe në zgjerimin e llejbëllit 2 Euro Gang. Njëra nga synimet e Mozzik është edhe tregu amerikan, me gjuhën shqipe.

 

Related posts

Shto një koment