Lajme

Mozik uron një vjetorin e lindjes së Hanës

Edhe pse larg vajzës së tij, Mozzik uron ditëlindjen e parë të Hanës me një mesazh prekës. Hana po mbush 1 vjeq dhe fatkeqësisht ky njëvjetor i lindjes po e gjen të ndarë nga prindërit. Por, që të dy si Mozzik dhe Loredana i uruan vajzës së tyre në mënyrë shumë prekëse ditëlindjen e parë.

Related posts

Shto një koment