Lajme

Melinda – Freestyle

Reperja simpatike Melinda Ademi vie me një frestyle tjetër dhe atë mjaft djegës.

A mendoni se kjo pjesë është diss ndonjë repereje tjetër? Dimë se Melinda nuk ka raporte të mira me Taynen dhe Rinën, kjo pasi Melinda ju bëri diss të dyjave.

Related posts

Shto një koment