Lajme

Mc Kresha dhe Lyrical Son japin dritën e gjelbërt semaforit

Semafori është kënga nga albumi United States of Albania, që mori dritën e gjelbërt për tu publikuar në YouTube nga dyshja më e njohur nga radhët e PINT, MC Kresha dhe Lyrical Son.

Kënga u publikua pa ndonjë sport zyrtar, por vetëm me tekst.

Vera e kaluar padyshim ka qenë shumë e frytshme për grupin PINT në përgjithësi dhe për Mc Kreshën dhe Lyrical Son në veçanti, ku pothuajse secila këngë e lansuar është bërë hit.

 

Related posts

Shto një koment