Lajme

Majk nuk dorëzohet

Sekuenca të këngës së re Majku postoi në instagram. Kënga titullohet Nuk Dorëzohna dhe është e bazuar në histori të vërtetë. Aq sa kemi mundur të kuptojmë kënga flet për jetën e Majkut, mos ndaljen në realizimin e qëllimeve të tij dhe vullnetin e tij që të arrijë atë çfarë ka arritur sot. Majku padyshim është një nga perlat e repit shqiptar dhe jo vetëm, me aftësitë e tij në rep dhe këndim gjithashtu edhe me zërin e veçantë.

Related posts

Shto një koment