Lajme

Kënga patriotike nga Cliqme së shpejti me video

Jemi befasuar për të mirë kur kemi dëgjuar remixin e këngën Mora Fjalë nga Shkurte Fejza, që bëri reperi afrikan Cliqme.

Por, këtë verzion kemi pasur mundësi ta dëgjojmë jo të plotë. Tash Cliqme ka vendosur që këngën ta publikojë edhe me video dhe të kompletuar. Pasi që është afër festa e 28 Nëntorit ka shumë gjasë që kënga të jetë e gatshme në këtë datë.

View this post on Instagram

Respect Humanity.

A post shared by @ cliqme on

Related posts

Shto një koment