Lajme

Gjiko pyet, album apo mixtake?

Gjiko është duke punuar në lansimin e këngëve të reja. Përmes një fotoje të postuar në instagram nga pyetja e vetme e Gjikos është se a duhet të punojë në album të ri apo mixtape të ri, gjë për të cilën vendosi ti pyes edhe ndjekësit e tij në instagram.

Ajo çka është më rëndësi është që Gjiko tashmë është duke punuar në diçka të re.

Gjiko përpos muzikës është duke e shijuar jetën me gruan dhe djalin e tyre Zërin.

Kënga e fundit nga Gjiko ishte bashkëpunimi me Butën, në këngën My Bro.

Related posts

Shto një koment