Lajme

Elinel me këngë për çdo javë

Nëpër Kohë quhet projekti i radhës nga Elinel. Karakteristikë e këtij projekti është lansimi i një këngë të re për çdo javë, ndërsa si pjesë e projektit, tashmë janë lansuar dy këngë.

Kënga e parë që u lansua në javën e parë të muajit shkurt ishte kënga Pa Pendim. 

Kurse kënga e dytë që u lansua ishte kënga Last Chance, këngë kjo e ripërpunuar nga dy këngë: One Last Chance nga James Morrison dhe Last Chance nga Chris Webby.

Ndërsa kënga e tretë pritet të lansohet me datën 24 shkurt. Kënga titullohet Veç fjalë dhe për dallim nga dy këngët tjera, kjo këngë do të jetë e realizuar edhe me video.

Related posts

Shto një koment