Lajme

Çka thotë Fuego për Mozzik e Getinjo?

Llejbëlli On Records, ka qenë pre e largimeve të shumta. Pas largimit të Kidës, Feros, këtyre largimeve iu priu edhe Fuego dhe Chillmearushen.

E Fuego pas daljes nga On Records po thotë fjalë të mira për Mozzik e Getinjo.

Ai madje nuk hodhi poshtë as mundësinë e bashkëpunimit me Getinjon.

Mes tjerash Fuego flet edhe për shumë emra të skenës tonë, si për Rinën, Baby G, Stresin etj.

 

Ndërsa këngën e re Fuego do ta publikojë në nëntor.

Related posts

Shto një koment