Lajme

Arta Memedi, Shotë Galica e dytë

Ditë më parë Arta Memedi solli këngën Shotë Galica, një këngë më ndryshe nga ajo çfarë jemi mësuar ta shohim këngëtaren.

Përpos ritmit ndryshe, që është një kombinim interesant në mes të tingujve të çiftelisë dhe instrumentalit  modern, vlen të theksohet edhe prania e dissave në këngë.

Shumë pjesë të tekstit janë diss kushtuar reperes Tayna. Arta Memedi më herët ishte nën menaxhimin e Rinor Hykollit, tash menaxher i Taynas.

 

Related posts

Shto një koment