Lajme

Anëtari i grupit PINT sjellë “Quentin Quarantino”

Semiautomatik me projekt të ri.

Reperi i ri, por shumë premtues Semiautomatik, njëherësh edhe anëtari i grupit “PINT” po sjellë një mini album.

EP mbanë titullin “”Quentin Quarantino” dhe ka gjithsesj 4 këngë.

Sot u publikua kënga e parë nga kjo EP që mbanë titullin “Kill Bill”, ndërsa tri këngët tjera do të publikohen në tri ditët në vazhdim. /rapshqip.com/

 

Related posts

Shto një koment